Pages

Thursday, July 2, 2009

wedding Planner-Part III

Salam ukhuwah,

Akhirnya kesibukan sebagai wedding planner dah sampai ke penghujungnya, Alhamdulillah segala yang dirancang berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit konflik dan dugaan...semuanya dapat diatasi ! Terima kasih kepada semua kaum keluarga, sahabat handai yang turut membantu dan meraikan majlis perkahwinan abang saya...Entry kali ni khas buat pasangan mempelai AZHAR & FARHANA yang telah diijabkabulkan pada tanggal 20 JUN 2009 pada jam 10 malam bertempat di seksyen 20 SHAH ALAM ...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan dapat membentuk sebuah keluarga yang sakinah, mawaddah wa rahmah...ameen...

sebagai jurukamera yg baru menjejakkan kaki ke bidang fotografi, segala kekurangan amatlah dikesali..hehe..sila beri tunjuk ajar (segala komen dialu2kan) !! Majlis kenduri telah diadakan pada tanggal 21 JUN 09 (sebelah perempuan) dan 27 JUN 09 (sebelah lelaki)


Hari penuh bersejarah bagi abangku
Muhammad Azharuddin B. Mahmud...


20 jun 09, 10:00pm - byknye paparazzi


selamat pengantin barusibuk gk nak pkai inai..hehe..

21 JUN 2009, Seksyen 20 Shah Alam


smile ( n_n)/

the bride & bridegroom


abang azhar, ayu, me

27 Jun 2009, Kg. Sg. Tua Gantian - kenangan bersama pelajar2 Homeopathy
Bersama kawan2 dari Universitas Sumatera Utara (USU), thx for coming !!


with sue (kwn lame sek men islam Al-amin)

with Rumaisa' (ex-Al-amin)


fireworks night-catch da flower !!Disini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas kehadiran semua untuk turut meraikan majlis...boleh la saya berehat seketika..haha..smoge kite berjumpa lagi !!
No comments:

Post a Comment