Pages

Friday, August 17, 2012

bila cinta, mesti mahu bersama ke syurga

Assalamualaikum,
apa khabar iman hari ini? Ramadhan sudah berada dipenghujungnya...adakah kita semua masih berada pada speed yang sama mengejar keberkatan dan kemuliaan Ramadhan? makin menaik atau menurun?  ke dah sibuk nak menyambut syawal?( peringatan pada diri sendiri) moga kita tergolong  dalam golongan orang yang berlumba-lumba mengejar kebaikan dan tidak lalai dengan perkara yang sia-sia. Ameen...

Maaf dah lama blog tak dapat diupdate atas sebab kekangan waktu, jadi dikesempatan ini nak ambil inisiatif untuk memberikan seasuatu, walaupun bukan dari diri sendiri tetapi nak share salah satu link hasil penulisan Hilal Asyraf, kagum dan cemburu dengan pemuda yang hebat didalam berkarya, penulisan beliau banyak yang memberi inspirasi dan motivasi. Moga bermanfaat juga kepada yang lain.

Alhamdulillah banyak dengar khabar gembira dari sahabat2 yang bakal mendirikan rumah tangga syawal nanti...tak tahu lah dapat memenuhi undangan ke tak...apa-apa pun Tahniah ! semoga dipermudahkan segala urusan dan terbina mahligai sakinah mawaddah wa rahmah. 

Jadi link yang teripilih mestilah sesuai tema kan...klik lik dibawah  :

DIkesempatan ini juga saya menyusun 10 jari, memohon ampun kepada sesiapa yang mengenali diri saya di alam realiti atau alam maya =) andai ada salah dan silap sepanjang saya menulis disini, moga syawal yang bakal disambut memberi 1001 erti kemenangan bagi umat islam diseluruh dunia. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.Jemputlah datang beraya bagi yang beraya di KL pada hari raya pertama. Amalan ziarah menziarahi jangan dilupa. Makan pun kena beringat..semaikan disiplin di bulan  ramadhan dibulan syawal juga. Hati-hati dijalan raya. 

No comments:

Post a Comment